Home Festivali Ada Summer Fest: Prilika da isprobaš HBO GO dva meseca besplatno

Ada Summer Fest: Prilika da isprobaš HBO GO dva meseca besplatno

193
0

Pored dobre zabave koja ovog vikenda očekuje sve posetioce Ada Summer Festa, na Adi Ciganliji na travnatoj površini pored Cafea Plaža (leva obala Savskog jezera), iza impozantnih ADA SUMMER FEST slova od peska, HBO je pripremio i posebno iznenađenje za ljubitelje vrhunskih filmova i serija.

Imaćete priliku da se bolje upoznate sa HBO GO uslugom videa na zahtev, kao i da je isprobate čak 2 meseca besplatno! Dovoljno je da posetite HBO GO štand na našem festivalu u petak, 20. jula, između 16h i 20h ili u subotu, 21. jula, između 15h i 19h.

HBO GO gledaocima nudi preko 5000 sati sadržaja – najnovije blokbastere, premijere hit serija kao što su „Zapadni svet“, „Sluškinjina priča“ i „Oštri predmeti“, koje stižu u ponudu u isto vreme kad i u Americi, kao i kompletne sezone kultnih serija poput „Igre prestola“, „Porodice Soprano“ i „Seks i grada“.

Tu je i više od 500 sati najpopularnijih crtaća među kojima su „Maša i medved“, „Pepa prase“,  „Patrolne šape“ i najveći izbor Dizni sadržaja. Najmlađi članovi porodice mogu bezbedno da pretražuju i gledaju omiljene dečje serije i filmove, uz mogućnost aktiviranja roditeljske zaštite koja će im onemogućiti pristup sadržajima koji nisu prikladni za njihov uzrast.

Sve je potpuno lokalizovano na srpski jezik, a sami birate šta ćete gledati i kada ćete gledati, na računarima, pametnim telefonima, tabletima, Apple TV-u, Chromecast-u, Samsung Smart TV-u ili PlayStation-u. Svaki HBO GO pretplatnik uslugu može da koristi na 5 uređaja, od kojih su 2 striminga dostupna u isto vreme.

Posetite nas ovog vikenda na Ada Summer Festu i prepustite se HBO zabavi za celu porodicu!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here