Home Festivali Dan knjige: Humanitarna akcija “Knjiga za ozdravljenje” 30. maja na Trgu slobode

Dan knjige: Humanitarna akcija “Knjiga za ozdravljenje” 30. maja na Trgu slobode

593
0

Želja nam je da za pacijente Instituta za onkologiju Vojvodine Sremska Kamenica, učinimo nešto lepo i humano, kako bismo njihove dane boravka u bolnici napravili lepšim i lakšim, i kako bismo doprineli njihovom boljem i bržem oporavku. Time bismo boravak blagotvornim učinili i onima koji se leče, ali i onima koji leče.

Ovo je samo nastavak akcije koju su pokrenuli upravo zaposleni na Institutu za onkologiju Vojvodine. Želeći da svojim pacijentima bolničke dane učine lakšim, osoblje ovog Instituta prikupilo je određeni broj knjiga i napravilo biblioteku u hodniku internog odeljenja gde leže pacijenti koji primaju hemoterapiju.

Umetnost doprinosi bržem ozdravljenju i sveobuhvatnom isceljenju pacijanata, te pozivamo sve sugrađane da se 30. maja 2018. na Trgu slobode, u okviru festivala “Danubius Food Planet”, pridruže humanitarnoj akciji prikupljanja knjiga za pacijente Instituta za onkologiju Vojvodine i da svojim primerom i donacijom jedne ili više knjiga doprinesu opremanju i obogaćivanju književnog fonda u biblioteci Instituta za onkologiju Vojvodine kao i podizanju svesti o važnosti brige za druge.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here