Home Festivali Dečije aktivacije, radionica life coachinga i salsa party danas na Ada Summer...

Dečije aktivacije, radionica life coachinga i salsa party danas na Ada Summer Festu

209
0

Prvi “Ada Summer Fest” otvoren je 1. jula na Adi Ciganliji, na travnatoj površini pored Cafea Plaža (leva obala Savskog jezera), iza impozantnih ADA SUMMER FEST slova od peska.

Juče su najmlađi uživali radionici: osveži stari kupaći, majicu, torbu ili kapu!

Kreativne radionice Kreatopolis kreirali su sa mališanima nove modele od starih i obojili leto novim bojama.

Danas od 16h organizatori su pripremili razne aktivnosti za najmlađe: crtanje, lopta, frizbi, lastiš, plastelin, poligon sa preprekama.

Od 17h sledi radionica life coachinga – Metaforičke asocijativne karte (skr.MAK) u psihoterapiji i life coaching-u.

Metaforičke asocijativne karte su autorska tehnika Konstantina Davlatova, jednog od 10 najtraženijih psihologa u Rusiji trenutno. MAK pomažu da osvestimo i setimo se trenutaka u kojima smo doživeli neke veće ili manje traume (situacije u kojima se nismo bas najbolje snasli). Cilj je sa se oslobodimo trauma iz prošlosti koje nam smetaju da se maksimalno razvijamo i dostignemo stanja sreće i zadovoljstva sopstvenim životom. Pomoću ove tehnike se mogu rečavati pitanja odnosa naših subličnosti, uloga koja preuzimamo u životu i radu , porodičnih i partnerskih odnosa, pitanja poslovnog i finansijskog napredovanja, ublažavanje zdravstvenih tegoba i tako dalje. Tehnika pomaže i pri donošenju odluka i rešenja, kada nismo sigurni u kom pravcu treba dalje da idemo. Tema radionice tj. demonstracije tehnike bi mogla biti najšire Lični razvoj, a podtema : Partnerski odnosi, kreativna rešenja trenutne životne situacije, kako da uvećamo svoju zaradu itd.

Od 18h očekuje vas Ada Summer Fest Salsa Party u organizaciji plesnog udruđenja LATINA BLANCA se bavi edukacijom, treniranjem, promovisanjem, afirmacijom i javnim prezentovanjem afrokubanskih, latinoameričkih, modernih, standardnih i srpskih tradicionalnih igara i plesova .Takođe u klubu funkcionišu i fitnes programi za rekreaciju. Klub je osnovan sa idejom da se na najlakši i najbolji mogući način ukaže na značaj plesnog obrazovanja a takođe i da se svima koji to žele omogući da nauče ove vrste plesova na najkvalitetnijem rekreativnom i najstručnijem profesionalnom nivou.

Čekamo vas kod Ada Summer Fest slova od peska.

Sve informacije o festivalu i programu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.color.rs/adasummerfest i FB stranici – Ada Summer Fest

„Ada Summer Fest” organizuju kompanije „Color Media Communications” i „Ninamedia”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here