Home Konferencije Digital 2018 – predstavljamo vam panel “THERE’S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS:...

Digital 2018 – predstavljamo vam panel “THERE’S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS: Kraljevi zabave u regionu”

187
0

Petu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2018 – trajaće 2 dana – 06. i 07. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Konferenciju će ove godine prvog dana otvoriti Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja, Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Srbiji i Tatjana Matić, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a drugog dana Kati Csaba, ambasadorka Kanade u Srbiji i Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije.

Predstavljamo vam panel “THERE’S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS: KRALJEVI ZABAVE U REGIONU”

Nosači zvuka i slike gotovo su potpuno prestali da se prodaju – sve se preselilo na internet. Međutim, gotovo istovremeno se pojavio fenomen bujanja festivala, koncerata i drugih muzičkih i zabavnih ivenata na kojima “digitalni urođenici” željni direktne komunikacije imaju prilike da se druže, dotaknu se, popiju pivo…

Kako se regionalna showbiz-scena prilagodila novim trendovima. Šta će u narednoj sezoni biti gledaniji sadržaj – domaće TV-serije, rijaliti programi ili takmičenja talenata?

Koliko se trendovi u našem regionu razlikuju od onih na globalnoj sceni; kako kod nas izgleda lista “Top 10” najgledanijih emisija, a kako u Nemačkoj ili Velikoj Britaniji?

Aleksandar Filipović, Tabloid, RTV

Dejan Ćirjaković, Državni posao

Lidija Samardžija, koncertna menadžerka

Srđan Vuk Stankov, Exit Festival

Saša „Žika“ Jakšić, Grand produkcija

Milomir Marić, Happy TV

Tomislav Ricov, Weekend Media Festival

Michael Moriarty, AMCNI

Tokom dva dana u okviru deset panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, autorskim pravima u digitalnom dobu, kraljevima zabave u regionu, SVOD platformama, E-sportu, generaciji Z, strepnjama i nadama domaće IT scene, 20-godišnjici osnivanja kompanije Google i onome što dolazi iz naših garaža, ali i o greškama, padovima i ponovnim podizanjima uspešnih.

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digitalconference.rs

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here