Home Festivali Doček proleća ispred UŠĆA: Svečano otvaranje festivala “Spring To Life” 15. marta

Doček proleća ispred UŠĆA: Svečano otvaranje festivala “Spring To Life” 15. marta

1330
0

Ovog marta plato ispred UŠĆE Shopping Centera biće pretvoren u pravu malu prolećnu oazu, jer će se upravo na tom mestu od 15. marta do 4. aprila održati festival “SPRING TO LIFE”.

Na svečanom otvaranju 15. marta od 16.30 razveseliće vas deca iz osnovne škole u Resniku nastupom hora i predstavom, a nakon njihovog nastupa moći ćete da poslušate koncert talentovane Marte Hadžimanov i benda „Vreme čuda“.

Vreme čuda – rok grupa iz Beograda, stvara i svira muziku čiji su koreni u rok-klasici, onoj koja je već prošla sud vremena i koja opstaje, uprkos navali novih trendova i poplavi anti-muzike. Iza njih je dosta nastupa, kako na malim, tako i na velikim scenama. Pored mnogobrojnih klupskih nastupa po Srbiji, imali su značajne nastupe i na festivalima kao što su „Beer fest“ i “Unfest”, u Beogradu, Karneval u Vrnjačkoj Banji kao predgrupa bendu Parni valjak, zatim kao predgrupa bendu Vasila Hadžimanova na Noizz Open Air žurci u Beogradu, i bendu Neverne bebe, na koncertu u Velikom Gradištu. Posebno im je značajan nastup u Hali sportova, kada ih je grupa Galija pozvala da budu predgrupa na njihovom slavljeničkom koncertu u decembru 2016. godine. Vreme čuda su Mateja Nikolić (bass), Mihajlo Anđelković (bubanj) i Mihailo Ristić (gitara i vokal). Ovaj mladi band, sa nešto drugačijim repertoarom, nastupa i sa pevačicom Martom Hadžimanov, kada im se na sceni pridružuje i Ilija Pejoski na klavijaturama.

Deca okupljena na platou zabaviće se puštanjem cvetnih balona u vazduh kako bi zajedno sa nama pozdravila proleće.

Zajedno sa brojnim posetiocima slavimo dolazak proleća i toplijeg vremena, buđenje prirode i svega lepog u njoj i ljudima. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim.

U autentičnim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

Kao poseban segment biće napravljen i dečiji kutak, a u sklopu kog će najmlađi gosti festivala moći da kreiraju dekorativne elemente od cveća i voća, gledaju predstave i učestvuju u najrazličitijim kreativnim radionicama.
Sa druge strane, u našoj prelepoj oazi za dame Beograđanke i ostale dame koje će se naći u Beogradu u tom period, moći će da prikupe dragocene savete od naših psihologa, astrologa, ličnih trenera, modnih dizajnera i šminkera. Uz šolju čaja i kolačiće na naš račun.

“SPRING TO LIFE” festival će posle dugo vremena u Beograd vratiti šarmantni karusel i ‘okrenuti ringišpil u vašoj glavi’. Tu je i impozantni zid od cveća koji će postati omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Dođite da zajedno uđemo u najlepše godišnje doba – proleće!