Odbrojavamo do početka:
10.00 Otvaranje konferencije
Nenad Ivanišević, Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Novi Sad
10.15 - 11.15. / Panel 1
Slučaj "Ajvar"
Ono što nam virus ne može oduzeti; Zaštita geografskog porekla i brendiranje regija i zemalja uz pomoć hrane i pića
Moderator: Vanja Kovačev, menadžer za odnose sa javnošću i komunikacije, Beograd
Panelisti:
Nataša Pavlović, direktorica Turističke Organizacije Vojvodine, Novi Sad
Tomaž Kavčič, Mišelin star šef i počasni konzul Srbije u Sloveniji, Slovenija
Pavle Đukić, saradnik službe za turističke proizvode - ruralni turizam i gastronomija, Turistička Organizacija Srbije
Marija Radulović, predsednica Hrvatskog poslovnog kluba, Beograd
Dimitrije Acevski, Executive Chef, Beograd
Larš Ekberg, šef kuhinje u rezidenciji ambasadora Švedske u Beogradu
Bojana Maljukanović, asistent ambasadora Švedske
11.15 - 11.35 / Case Study 1
Powered by
Benefiti funkcionalne hrane - Razvoj funkcionalnih mlečnih proizvoda brenda Balans+ od lansiranja do danas
Predavač: Ivan Zorić, menadžer za razvoj novih proizvoda Imleka, Beograd
11.35 - 12.35 / Panel 2
Ono si što jedeš, jedeš ono šta biraš
Na koji način hrana utiče na naš imuni sistem
Moderator: Maja Petrović, autor bloga Vitki Gurman i knjige Gurmanske Veze, Beograd
Panelisti:
Ivan Zorić, menadžer za razvoj novih proizvoda Imleka, Beograd
Doc.Dr. Marizela Šabanović, nutricionista, Tuzla
Ana Radević, psiholog , psihoterapeut i osnivač Praktika centra, Novi Sad
Emil Pavelkić, Personalni Fitness trener i nutricionista, Beograd
Zvezdana Ljubenković, nutricionista, Beograd
12.35 - 13.00 / Case Study 2
165 godina od prvog srpskog kuvara
Zavodljivi ukus reči od papira do interneta
Predavač: Tamara Ognjević, direktorka Artis centra, Beograd
13.00 Zatvaranje konferencije