09.30 Kafa dobrodošlice
10.30 Otvaranje konferencije
Vesna Zlatić, pomoćnik direktora Turističke organizacije Srbije
10.45 - Predstavljanje Taste Awards
11.00 Panel br. 1
Lideri prehrambene industrije regiona sumiraju 2023. i iznose prognoze za 2024.
Igor Janković, Carnex
Aleksandar Stamevski, direktor kompanije Stamevski
Miloš Milićević, Key Acconut Manager kompanije Danubius
Ivan Jovanović, menadžer korporativnih poslova i održivosti, Bambi
Moderator: Borislav Despotović, glavni i odgovorni urednik magazina BIZLife
12.00 Panel br. 2
Taste of Planet - Conference Edition
Ambasadori stranih zemalja o svojim nacionalnim jelima i srpskim specijalitetima čije će recepte poneti kada budu odlazili iz Beograda
Marija Levanti, ambasadorka Grčke
Andreas Photiou, ambasador Kipra
Hidajet Biščević, ambasador Hrvatske
Fabricio Kosimi, ekonomski ataše Ambasade Italije
Monika Suhajdova, zamenica ambasadora Slovačke
Dejan Zagorac, Zavod za proučavanje kulturnog razvitka
Moderator: Duška Jovanić, Diplomacy & Commerce
13.00 Case Study 1
Food Loves Beer: Zašto je pivo dobro uz obrok i šta sa čim i kada ide
Carlsberg sa brendom "Blanc"
Darko Solomun, supervizor za točeno pivo u Carlsberg Srbiji
13.20 Sesija "1na1"
Open Balkan Wine Vision
Učesnici:
Master chief Aleksandar Ilić, Junior chef club
Moderator: Stefan Stanković, TV Prva
13.40 Panel br. 3
The Menu
Šta je sledeće što može zadovoljiti osetljiva nepca i velika očekivanja publike “fine dining” restorana by “Cafe Bar & Restoran”
Đorđe Klipić, chef kuhinje restorana Tchaikovsky, hotela Moskva
Nikola Rosić, chef kuhinje Thyme Street Food & Cuisine koncepta
Nenad Živković, executive chef, Radisson Collection Hotel Old Mill
Nikola Kovačević, chef kuhinje restorana Bistromat
Uroš Ivošević, chef kuhinje restorana Gig
Dunja Lukić, pastry chef restorana JaM
Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran
14.40 Pauza za ručak
"Nacionalni stolovi" zemalja čiji ambasadori učestvuju u 2. panelu i Stolovi kuvara i restorana iz 3. panela
15.40 Panel br. 4
Let's Chef Together: Šefovi kuhinja domaćih i inostranih restorana o svojim iskustvima
Goran Kovačević, Atoll Hotel Management
Dimitrije Acevski, Corporate Executive Chef Karisma Hotels & Resorts
Petar Brkić, zamenik šefa kuhinje restorana Cveće zla
Filip Ćirić, Owner at Restaurant Homa
Sergey i Dimitri Shenkov, vlasnici restorana Patriki
Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran
16.40 Panel br. 5
Hrana kao inspiracija
Umetnici o svojim omiljenim zalogajima i gozbama koje ne mogu da zaborave
Zlatko Crnogorac, novinar i muzički producent
Aleksandar Crnogorac, fotograf
Nenad Novak Stefanović, pisac
Gala Čaki, slikarka
Vjera Mujović, glumica
Moderatori: Duška Jovanić, Diplomacy&Commerce i Robert Čoban, Color Press Group
17.40 Panel br. 6
La Traviata
Vodeći regionalni vinski stručnjaci pričaju o novoj vinskoj publici i svojim omiljenim etiketama i berbama - by “Vino & Fino”
Aleksandar Marinković, somelijer & vinski edukator
Tomislav Ivanović, vinopedia
Ian Bancroft, pisac
Danijela Radeč, predsednica Nacionalnog udruženja sommeliera Crne Gore i osnivačica salona MonteVino
Predrag Gavrilović, somelijer
Moderator: Igor Luković, Vino & Fino
18.45 After Work Cocktail Party