Home Konferencije Ivan Kordić: Tržište onlajn poslovanja je neregulisano

Ivan Kordić: Tržište onlajn poslovanja je neregulisano

277
0

Konferencija  pod nazivom „Privreda i javna uprava na istom zadatku: Godina borbe protiv sive ekonomije“ održana je 8. juna u Beogradu, u hotelu “Hilton” u organizaciji kompanije Color Media Communications i Samsung Electronics.

Nacionalna konferencija o sivoj ekonomiji okupila je državne zvaničnike, predstavnike poslovnih asocijacija, nevladinih organizacija i korporaciji koji su podelili svoja iskustva, znanja i rezultate istraživanja o svim aspektima sive ekonomije. Konferencija kao interdisciplinarni forum, pružila je mogućnost  istraživačima, praktičarima i edukatorima da predstave i razmotre najnovija istraživanja, trendove i probleme, praktične izazove sa kojima se susreću i usvojena rešenja u oblasti sive ekonomije.

U drugom panelu “UTICAJ SIVE EKONOMJE NA BRENDOVE I POTROŠAČE” učestvovao je i Ivan Kordić, Gigatron, koji je za naš portal rekao:

Najveći problemi u sivoj ekonomiji sa stanovišta moje kompanije su upravo u e-commercu i onlajn poslovanju jer je tržište totalno neregulisano, oglašivači se ne kontrolišu, postoji mogućnost isporuke nelegalne robe na kućnu adresu, postoji mogućnost kupovine iste te robe, proizvoda ili usluga na mesečne rate…

Kompletnu izjavu poslušajte u videu:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here