Home Festivali Izaberite film za “Movie Night” sutra na Štrand Summer Festu

Izaberite film za “Movie Night” sutra na Štrand Summer Festu

139
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

ČETVRTAK 01.08.

18:00 – 19:00 h – Turnir “Između sve vatre”
19:30 – 20:15 h – Chill out na Štrandu
21:00 h – Filmsko veče – Vreme je da izaberete svoj omiljeni filmski klasik, a ove nedelje u opcijama za glasanje nalaze se filmovi “The Wizard of OZ” (Čarobnjak iz Oza) i “Psiho” (Psiho). Izaberite svog favorita i koji film želite da gledate sutra uveče na Štrandu komentarom na našoj Facebook objavi OVDE ili putem Instagrama klikom OVDE.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here