Home Festivali Kina predstavila čuvene specijalitete: Danas na meniju kuhinja Republike Koreje!

Kina predstavila čuvene specijalitete: Danas na meniju kuhinja Republike Koreje!

1587
0

Šesti dan festivala nacionalnih kuhinja “Food Planet” prošao je u znaku Kine.

_ADR0879 _ADR0893

Prisutni su imali priliku da probaju kineske specijalitete koje je pripremio restoran “Dva štapića“, a generalna menadžerka restorana Jelena Savčić bliže nas je upoznala sa kineskom kuhinjom. Novosađani su bili u prilici i da vide kakva će im biti sudbina, jer su na meniju bili i čuveni kolačići sreće ili kolačići sudbine.

_ADR0909

Gost festivala “Food Planet” bio je Miroslav Radonjić, direktor Sterijinog pozorja, koji nas je pričom o ovogodišnjem programu, pozvao na ovaj jedan od najznačajnijih pozorišnih festivala u Srbiji.

_ADR0930 _ADR0943 _ADR0850

Večeras od 18h, na meniju “Food Planeta”, biće kuhinja Republike Koreje.

Tokom celog dana u centru Novog Sada, kao i prethodnih dana, imate priliku da čujete tradicionalnu i savremenu muziku zemlje kojoj je posvećen taj dan, a danas će to biti Koreja.

Generalni pokrovitelji festivala “Food Planet” su kompanija Nectar, kompanija Miele i pivara Heineken sa svojim brendovima.

U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Sve informacije pratite na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.foodplanet.rs

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet”, nakon veoma uspešnih “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi” na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada. 

_ADR0903 _ADR0857 _ADR0875 _ADR0854 _ADR0852 _ADR0992 _ADR0989