Home Festivali Likovna radionica i škola sporta za decu, trening sa Tajsom i igranka...

Likovna radionica i škola sporta za decu, trening sa Tajsom i igranka “Ko nekad u 8” sutra na Štrand Summer Festu

375
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

PETAK – 12.07.

17:00 h – Likovna radionica za decu na temu “Volim Dunav”
18:00 h – “NS Sportić” – školica sporta za decu – za sve mališane uzrasta od tri do 15 godina. Trener: Đorđe Radovanović
19:00 h – Tajs – funkcionalni trening, body pump, body combat, body attack
20:00 h – Igranka “Ko nekad u 8”

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.