Home Vesti “Najlepša bašta Novog Sada” – Baštica u betonu

“Najlepša bašta Novog Sada” – Baštica u betonu

218
0

Dnevni list “Dnevnik”Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju “Najlepša bašta Novog Sada”. Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu.

Već petu godinu zaredom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa velikim zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno preko 200 bašta naših sugrađana. Svi sugrađani koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 15. aprila do 15. juna 2023. putem mejl adrese: najlepsabasta@gmail.com. 

Pobednike očekuje nagradno putovanje – produženi vikend za dve osobe.

Predstavljamo vam baštu Janka Đenića iz Novog Sada. Ova interesantna baštica nikla iznad pumpi za crpljenje vode imala je sreću da dođe u ruke sugrađanina Janka Đenića, bez čije brige bi odavno bila zapuštena u korov. U baštici od 6,5m2 nalazi se više od dvadeset vrsta biljaka koje ulepšavaju svakodnevicu svih stanara zgrade. Komšiluk plodove deli uz pivce, kafu, dečiju igru i zabavu. Stanari ovog kvarta saglasni su da im je ova baštica ukras i odmor za oči.