Home Festivali Novosađani degustirali švajcarski fondu: Prvi maj u znaku Austrije na Trgu slobode!

Novosađani degustirali švajcarski fondu: Prvi maj u znaku Austrije na Trgu slobode!

1884
0

Novosađani su u subotu 30. aprila na Trgu slobode, u okviru festivala “Food Planet“, imali priliku da probaju švajcarsku kuhinju.

_ADR0308

Čuveni švajcarski fondu, koji datira još iz 18. veka, pripremili su kuvari novosadskog “Swiss cafea“, a njihov menadžer je prisutnima i ispričao ponešto o ovom jelu, koje možete naručiti u njihovom restoranu.

_ADR0403

“Food Planet”, osim što će do 27. maja dovesti u centar Novog Sada 30 svetskih kuhinja, podržava i promoviše humane Novosađane, organizacije, udruženja i sve one koji su društveno odgovorni. Naš gost u subotu bio je Vladimir Vava Jovanović, ispred udruženja “Dva minuta tišine” i govorio o javnim okupljanjima i društvenim akcijama koje organizuju, među kojima je i Aleksin zakon.

_ADR0428

Prvi maj će u centru Novog Sada biti u znaku Austrije. Dođite na Trg slobode u 18h kada ćete imati priliku da probate čuvene austrijske kobasice.

Generalni pokrovitelji festivala “Food Planet” su kompanija Nectar, kompanija Miele i pivara Heineken sa svojim brendovima.

U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Sve informacije pratite na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.foodplanet.rs

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet”, nakon veoma uspešnih “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi” na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada. 

_ADR0514 _ADR0323 _ADR0460 _ADR0480 _ADR0319 _ADR0315 _ADR0413 _ADR0281 _ADR0438 _ADR0466