Home Festivali Podela novogodišnjih paketića na Novosadskom Winter Festu

Podela novogodišnjih paketića na Novosadskom Winter Festu

1237
0

Na Trgu slobode u Novom Sadu u toku je praznična čarolija – četvrti festival “Novosadski Winter Fest” koji će trajati sve do 30. decembra 2019. godine.

Juče nam je u goste stigao NS PARTY TEAM, organizacija najboljih novosadskih DJ-eva.  Ova sjajna ekipa, u saradnji sa “Novosadskim Winter Festom”, i ove godine pokazala je svoje humano srce i obradovala mališane u našem gradu i podelila 400 paketića mališanima uzrasta od dve do deset godina koja su se pojavila u pratnji svojih roditelja. Deca su se fotografisala sa Deda Mrazom, a roditelji će slike moći da preuzmu na sajtu www.nspartyteam.com, kao i na Facebook stranici festivalaNovosadski Winter Fest.

Što se programa festivala tiče, juče su na Singing Christmas Tree by Vojvođanska banka nastupili etno grupa “Avaz” i hor “Bački Pevači”, a potom i dečiji benda “Bubamara”, a kao i svake nedelje, organizovana je i Dečija igraonica u slami za mališane uzrasta od 5 do 10 godina koji su tragali za sakrivenim jabukama, a pobednici su nagrađeni paketićima slatkiša.

“Novosadski Winter Fest” glasovima publike iz celog sveta proglašen je jednim od 10 najboljih božićnih marketa u Evropi, čime se automatski kandidovao za izbor za najbolji božićni market u Evropi 2021. godine o čemu više možete pročitati OVDE.

Najveći Christmas market u Srbiji, koji je u prethodne tri godine posetilo više desetina hiljada Novosađana i posetilaca glavnog grada Vojvodine, organizuju HBO Color Media Events i kompanija Color Media Communications i Ninamedia. 

Kao i prethodne tri godine, horovi dece i odraslih svakog dana u centru grada pevaju božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree”, a tu su i nastupi bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, dok posetioci imaju priliku da, osim u dobroj muzici, uživaju i u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Svake subote od 17 do 18 časova festival poseti i Deda Mraz koji izvlači pisma iz BIG sandučeta, a sa kojim mališani i svi ostali posetioci mogu da se slikaju. Izvučeni dobitnici svoje nagrade mogu da preuzmu u BIG-u. U duhu novogodišnjih praznika BIG i Deda Mraz su spremili poklone za sve koji mu budu pisali i svoje pismo ubacili u BIG sanduče na Winter Fest trgu u centru Novog Sada! Pišite Deda Mrazu i svoja pisma možete ubaciti u BIG sanduče svakim danom, tokom trajanja Novosadskog Winter Festa.

Tu su i “Novogodišnji fijaker” u kojem posetioci mogu da se provozaciju po centru grada, “Old Timer Photo-Boot“, “WinterFest kapija” i “Krila Anđela” za fotografisanje, ali i “WinterFest  osmatračnica” sa koje Novosađani i turisti mogu iz “ptičje perspektive” da fotografišu Trg slobode. Takođe, tu su i tradicionalna prodaja jelki sa busenom, dečija igraonica u slami, “Food & Wine Square”, tematska izložba novosadskih fotografa, kao i “Carousel”, vrteška na kojoj najmlađi i ove godine mogu da uživaju u vožnji.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Udruženja Subsidium, a pod pokroviteljstvom Vojvođanske banke – OTP Group, BIG Shopping centra, kompanije Coca-Cola, Heineken, Orbit, emmezeta i Cineplexx Promenada.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici – Novosadski Winterfest