Home Vesti Promocija magazina “Hello! Travel: Vojvodina” na Sajmu turizma 23. februara

Promocija magazina “Hello! Travel: Vojvodina” na Sajmu turizma 23. februara

650
0

Luksuzno dvojezično izdanje magazina “Hello! Travel: Vojvodina” biće promovisano na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu, u petak 23. februara u 16h na Štandu turističke organizacije Vojvodine u Hali 4 Beogradskog Sajma.

Uz karlovački kuglof i fruškogorska vina, razgovaraće se o turističkom potencijalima Vojvodine.

Na promociji će govoriti:

Ivan Đoković – Pokrajinski sekretar za privredu i turizam

Robert Čoban – Predsednik Color Press Grupe, izdavač

Tokom promocije, imate mogućnost da učestvujete u nagradnoj igri i obezbedite sebi voznu kartu za “Plavi voz” u kojem će 16.03. biti organizovana VIP promocija magazina “Hello! Travel: Vojvodina”. Autori 5 najoriginalnijih odgovora obezbediće sebi vozne karte za dve osobe za VIP vožnju “Plavim vozom” od Beograda do Sremskih Karlovaca i nazad 16. marta 2018. Odluku o pobednicima će doneti žiri poznatih ličnosti iz Vojvodine 01.03.2018. godine. Originalnost radova će biti ocenjivana bez da žiri zna imena autora.

Hello! Travel: Vojvodina” je posvećen turističkim potencijalima AP Vojvodine i nalaziće se u prodaji na kisocima, aerodromima, benzinskim pumpama, u hotelima i restoranima…

Dvojezično englesko-srpsko izdanje na 244 strane biće u prodaji na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here