UČESNICI


Nevenka Žegarac
Jelena Branković

Milena Kostić
Nevenka Žegarac je redovna profesorka i rukovoditeljka Master studija Socijalni rad, na Odeljenju za socijalnu politiku i socijalni rad Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Aktivno se bavi naučno-istraživačkim radom u oblasti socijalne zaštite i dečije zaštite. Vodi i učestvuje u razvojnim programima u oblasti unapređenja standarda socijalnih usluga i prakse socijalnog rada u oblasti zaštite dece, usluga za podršku porodicama, zlostavljanja i zanemarivanja dece, zaštite dece na alternativnom staranju, dece u migracijama, trgovine decom, participacije dece, i sl.

Jelena Branković, psihološkinja i sistemska porodična psihoterapeutkinja, koordinatorka Centra za podršku ranom razvoju i porodičnim odnosima Harmonija u Novom Sadu. Diplomirala na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Poseduje više od 10 godina psihoterapijskog iskustva u radu sa porodicama, parovima i pojedincima. Autorka i voditeljka edukacija, seminara i treninga iz oblasti savetovanja bračnih parova i parova roditelja, procene kvaliteta funkcionisanja para i porodice i razvoja porodičnih odnosa, ranog razvoja i podsticajnog roditeljstva kroz igru.

Milena Kostić, mama petoro dece, autorka bloga i istoimenog Instagram profila ~Mama iz magareće klupe~ iz Novog Sada. Apsolventkinja medicine, inženjerka u menadžmentu, freelance tekstopisac za roditeljske portale, autorka onlajn kurseva za roditelje o ključnim temama roditeljstva, vršnjačka savetnica za dojenje u Savetovalištu za dojenje Udruženja Roditelj.