Home Vesti U&Z i Oriflame Macedonia: Održan prvi Bike Day u Skoplju

U&Z i Oriflame Macedonia: Održan prvi Bike Day u Skoplju

440
0

Prvi „UZBikeDay“ u organizaciji magazina „Ubavina i zdravje“ i „Oriflame Macedonia“ je prošao u druženju, zabavi i poklonima u prekrasnom ambijentu „Kafe Central Parka“ u gradskom parku u Skoplju.

bike2 bike3

Prijavljeni rekreativci su vozili bicikle „Oriflame wellness putanjom“ i prisutni gosti su učestvovali u promociji zdravih navika i gubljenja viška kilograma. Prijavljeni rekreativci i gosti su učestvovali i u nagradnom izvlačenju i dobili veliki broj poklona: paketi s proizvodima kozmetike „Oriflame“ i “Oriflame wellness pakete“, a „Ubavina i zdravje“ je u kontekstu promocije zdravih navika obezbedila vaučere za gratis posete Fitnes SPA centra hotela „Park“.

bike4

Druženje, koje je prošlo u odličnjem raspoloženju i atmosferi, je samo najava za seriju događaja koje magazin „Ubavina i zdravje“ i kompanija „Oriflame Macedonia“ planiraju za promociju lepote i zdravlja, koji su osnovna poruka najstarijeg ženskog magazina u Makedoniji, a i potvrđena misija kompanije koja ove godine slavi svoj 21. ljubilej.

bike5 bike6 bike7 bike8 bike9 bike10 bike11 bike12 bike13

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here