Home Festivali Institut za javno zdravlje Vojvodine u sredu na Štrand Summer Festu!

Institut za javno zdravlje Vojvodine u sredu na Štrand Summer Festu!

1519
0

U sredu, 26. jula od 10 do 14h u okviru Štrand Summer Festa Institut za javno zdravlje Vojvodine najaviće Svetsku nedelju dojenja koja se obeležava od 1. do 7. avgusta. Svetska nedelja dojenja obeležava se sa ciljem da se stvori društvena svest o značaju i prednostima dojenja, da se pruži podrška dojenju i da se time unapredi zaštita zdravlja majke i deteta.

Na platou ispod Mosta slobode spec. strukovna med. sestra Jelena Kovačev će sa kolegama savetovati mame o predsnostima i značaju dojenja.

Osim toga, održaće se radionica pod nazivom: „Učimo o osećanjima kroz igru“. Radionica je namenjena za decu uzrasta od 8 do 11 godina, a vodiće je Dragica Jovišević, dipl. psiholog.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, nastupi bendova i DJ-ejeva, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

 

Foto: Ladislav Pele