Home Vesti Najlepša bašta Novog Sada: Prelepa oaza na Sentandrejskom putu

Najlepša bašta Novog Sada: Prelepa oaza na Sentandrejskom putu

260
0

Dnevni list “Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications šestu godinu zaredom organizuju akciju “NAJLEPŠA BAŠTA NOVOG SADA”, u saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu. Ove godine nam se priključio i dnevni list na mađarskom “Magyar Szo” kao i kabinet Gradonačelnika Novog Sada.

Ovo je drugi put da uživamo u fotografijama prelepe bašte naše sugrađanke Ivane Anđelković. Ivanu je na konkurs prijavila ćerka koja ističe da je veoma ponosna na svoju majku koja je za kratko vreme uspela da napravi pravu malu oazu po svojoj meri. Ovom zadatku Ivana je pristupila sa mnogo pažnje i ljubavi pa je njen mali raj na Sentandrejskom putu ubrzo postao omiljeno mesto okupljanja porodice, ali i komšiluka.

Svi sugrađani koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 15. aprila do 1. septembra 2024. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com.

Kao i prethodnih godina, tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuju vredne nagrade.

Foto galerija: