Home Vesti 15-godišnjica “Ubavine&Zdravlja” obeležena najpoželjnijom žurkom u gradu

15-godišnjica “Ubavine&Zdravlja” obeležena najpoželjnijom žurkom u gradu

520
0

17. maj je datum koji će dugo ostati urezan u sećanju 800 zvanica koji su prisustvovale rođendanskoj proslavi “Ubavine i zdravlja”. Najpoželjniji lifestile magazin u regionu, “Lepota i zdravlje” u makedonskoj verziji “Ubavina i zdravje”, proslavio je svoj 15. rođendan sa prijateljima, saradnicima, kolegama, džetseterima i poznatim ličnostima.

U sredu je diskoteka PURE u Gradskom parku makedonske prestonice bila epicentar jedne od najlepših svečanosti u gradu, kojoj je prisustvovao veliki broj gostiju, koji su uz odličnu muziku plesali i ludo se zabavljali.

Generalni pokrovitelj manifestacije bio je Mentos, koji se pobrinuo da gosti ostanu sveži do kasno u noć, sve dok je trajala Yes to fresh žurka, koja je usledila nakon zvaničnog dela, tokom kojeg je uručeno 13 nagrada humanim ljudima i društveno odgovornim kompanijama.

Catrice, koji je bio srebrni partner žurke, na svom štandu u zoni doživljaja promovisao je najnovije trendove šminke, a dermokozmetički brend CeraVe obezbedio je gostima priliku da probaju svoje tražene proizvode.

Revalid®, poznati švajcarski brend proizvoda za zdravu kosu i dobar prijatelj „Ubavine i zdavja“, na svom štandu u zoni iskustva ponudio je gostima novi, kompletan pristup rešavanju problema kose.

Podrška rođendanske proslave bila je Dreem Creem – Enisa Kadri, nova inovativna, luksuzna krema za lice koja će uskoro biti dostupna potrošačima u Makedoniji.

Organizatori su se posebno zahvalili svojim prijateljima Kromberg & Schubert i građevinskoj kompaniji ZSF na podršci ovom značajnom jubileju.

“Tokom godina osnovali smo i projekat U&Z AVARDS, kroz koji odajemo poštovanje i pažnju ljudima ili ističemo proizvode koji zaslužuju pažnju. A upravo na našim rođendanskim proslavama U&Z nagrade idu u ruke dobrih ljudi. Za njihova dobra, velika ili mala humanitarna dela, zbog čega su nam zaista posebni”, istakla je glavna i odgovorna urednica “Ubavine i zdravja” Jovana Stojmenović.

Društveno odgovorne kompanije i humanitarci i aktivisti koji nas svojim primerom podstiču da se i sami usudimo da učinimo dobro delo su: A1 Makedonija, Eurofarm, Pivara Skoplje, Univerzitet u Skoplju, Veletrgovac Septima za brend Vichi, dr Gorica Davčevska, Maksim Kaeski, Orce Gjorgjievski, TV emisija „Srce na dlanu“, Leon i Slađana Vasileski, Udruženje osoba sa cerebralnom paralizom i drugim invaliditetom – Veles, muzički duo DNK – Pančo i Andrej i Lila Filipovska.

Nakon dodele nagrada usledila je žurka YES TO FRESH uz podršku generalnog sponzora Mentosa, koju su otvorili Brass Brothers. Drugi deo žurke vodio je DJ Boogieman, uz vatreni šou LED robota Robija Reja.

Foto: Mihail Saveski i Bodan Petro