Home Festivali Dečije aktivacije, DJ Skazi i Di Luna Sangria Salsa Night danas na...

Dečije aktivacije, DJ Skazi i Di Luna Sangria Salsa Night danas na Štrand Summer Festu

1063
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Sve do 20. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Juče su najmlađi Štrandaroši uživali u svom kutku uz različite aktivacije.

Kasnije su posetioci Štranda imali priliku da se prisete dobrih starih vremena putem nikad zaboravljenih hitova. DJ Aleksandar je tokom igranke puštao hitove ’60-ih i ’70-ih godina prošlog veka.

Danas od 17h pozivamo najmlađe i njihove roditelje da nam se pridruže ispod Mosta slobode. Praviće se dvorci od peska, a najbolji dvorac će biti i nagrađen.

Od 18h uživaćemo u muzici po izboru DJ Skazi.

Od 20h očekuje vas još jedna salsa žurka – Di Luna Sangria Salsa Night. Ritmos del Mundo naučiće vas osnovne salsa korake, a zatim sledi salsa žurka. Najbolji par biće i nagrađen poklonom naših prijatelja iz Vinarije Čoka.

Vidimo se ispod Mosta slobode. Dobro došli!

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangria.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.