Home Festivali Dečije takmičenje u pravljenju dvoraca od peska na Štrand Summer Festu

Dečije takmičenje u pravljenju dvoraca od peska na Štrand Summer Festu

861
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 31. avgusta, održava se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji po četvrti put dočekuje Novosađane i posetioce Novog Sada.

Festival namenjen svima, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP “Gradsko zelenilo” koje je omogućilo održavanje festivala, zajedno sa UG “Mali ljudi velika odgovornost”.

Juče su naši najmlađi posetioci učestvovali u kreativnom nadmetanju pravljenja dvoraca od peska, a svi učesnici nagrađeni su sladoledom po želji.

Sve do 31. avgusta posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima I aktivacijama koje uključuju sportski I dečiji program, nastupe bendova, vežbanje ali I još mnogo drugih aktivnosti.

Ne zaboravite da na novosadskoj plaži potražite i našeg zvaničnog fotografa, jer i ove, kao i prethodnih godina biramo Najlepšu devojku, Najlepšeg momka, kao i Najlepši par Štranda. Fotografije ćemo objaviti na našoj Facebook stranici, a glasanje naših pratilaca presudiće ko će osvojiti vredne nagrade.

O rasporedu održavanja svih aktivnosti možete se informisati na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Štrand Summer Festa kao i putem sajta http://communications.rs/ssf2020/

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, organizovaćemo filmsko veče kako biste uz kokice i dobar film upotpunili svoje letnje dane, dok će subota biti rezervisana za dobar provod uz nastupe akustičnih bendova.

Organizatori Štrand Summer Festa pridržavaće se svih propisa i preporuka Vlade Repbulike Srbije u borbi sa korona virusom ali je od velike važnosti da se i sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera. Molimo vas da brinete o sebi i drugima poruka je organizatora festivala.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.