Home Konferencije Deichmann Fashion Talk: Mima Zečević – Biti influenser nije nimalo laka stvar

Deichmann Fashion Talk: Mima Zečević – Biti influenser nije nimalo laka stvar

814
0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Program je vodila Maja Manojlović, a moderatorka prvog panela pod nazivom “Budite u trendu” bila je modna novinarka Snežana Dakić, a govornici su bili: Mima Zečević, Vladimir Gašić, Jasmina Šupeljak, Marija Lakić, Milivoje Mili Čolić i Srđan Šveljo.

Mima Zečević je diplomirana ekonomistkinja i velika zaljubljenica u modu. Godine 2012. započinje svoj put u svet blogovanja sa blogom MIMA’S CHOICE. Slogan koji se vezuje za blog je “ekonomistkinja u modi”.

MIMA’S CHOICE, pored modnog sadržaja, predstavlja i predloge za putovanja, kao i beauty savete.

– Biti influenser nije nimalo laka stvar – rekla je na konferenciji Mima Zečević.

Ona je objasnila da je sa današnjim poslom krenula kao sa hobijem, ali da je vremenom tržište prepoznalo ozbiljnost u pristupu i danas je ono što radi, kako je rekla, vrlo ozbiljno za nju.

Svetlija pozadina, kvalitetan aparat samo su nešto od saveta za poslovanje čija je lokacija Instagram.

– Budite svoji, originalni i istrajni – savetovala je Zečević.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: