Home Konferencije Digital 2017 – Aleksandra Subotić: Internet je samo produžena ruka medija

Digital 2017 – Aleksandra Subotić: Internet je samo produžena ruka medija

2816
0

Preko 700 učesnika iz oblasti medija i telekomunikacijama učestvovalo je na dvodnevnoj regionalnoj konferenciji „Digital 2017“, koja se ove godine, u organizaciji Color Media Communications, održava po četvrti put.

Konferenciju su otvorili Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja i Branko Ružić, ministar državne upravne i lokalne samouprave.

Na otvaranju su govorili i Tatjana Matić, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, i ambasadorke Indije Nj. E. Narinder Čauhan i Izraela Nj. E. Alona Fišer-Kam.

Aleksandra Subotić, United Media, N1, učestvovala je u panelu “DOBRO VEČE, OVO JE VEST DANA ZA 7. SEPTEMBAR 2022. GODINE: KAKO ĆE IZGLEDATI MEDIJI U REGIONU ZA PET GODINA“. Tokom konferencija za naš portal je rekla:

Mislim da nikad nema previše medija. Što više medija, to veći benefit za gledaoca. Tako da nije na odmet da imamo više medija. Mislim, malo je na našoj medijskoj sceni problem taj pluralizam ne donosi to što mi očekujemo. Ima ih suviše, ali njihovi komercijalni modeli nisu dosledni dovoljni da oni mogu da naprave program koji bi bio dovoljno atraktivan za publiku…

Kompletnu izjavu poslušajte u videu: