Home Konferencije Digital 2017 – predstavljamo vam panel “Houston, we have a problem: Krizno...

Digital 2017 – predstavljamo vam panel “Houston, we have a problem: Krizno komuniciranje u digitalnom dobu”

1230
0

Četvrtu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2017 – trajaće 2 dana – 07. i 08. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Ovogodišnju konferenciju otvoriće prvog dana – Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije i Džulija Patriša Fini, ambasadorka Australije u Beogradu, a drugog dana – Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vlade Republike Srbije i Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu

Tokom dva dana u okviru devet panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, budućnosti filma i bioskopa u digitalnom dobu, revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni i njenoj budućnosti, kao i o kriznom komuniciranju, Uberu, gorućim temama IT scene i drugo.

Drugog dana konferencije, tema panela “Houston, we have a problem: Krizno komuniciranje u digitalnom dobu” biće online svet koji “nikada ne spava” i koji je doneo nove izazove kompanijama i organizacijama. Kako se izboriti sa izazovima koji se umnožavaju, koja ponašanja zajednica sankcioniše, na kakvim primerima treba učiti i koje su generalne smernice za ponašanje u svetu koji se na naše oči menja – na ova i neka druga pitanja razgovaraće se na panelu “Huston, we have a problem” – o kriznom komuniciranju u digitalnom dobu.

U panelu učestvuju:

Maja Vujasković Đureinović, IKEA
Nataša Krstić, FEFA fakultet
Danijel Koletić, Apriori World

Moderator: Ljiljana Boljanović, Olaf&McAteer

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digital2017.rs, a kotizacije kupiti i putem www.gigstix.com