Home Konferencije #DIGITAL2021 – Najveća digitalna konferencija u regionu 16. i 17. septembra

#DIGITAL2021 – Najveća digitalna konferencija u regionu 16. i 17. septembra

1151
0

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u svetu i kod nas Color Media Communications u partnerstvu sa Ministarstvom kulture i informisanja će ove godine godine konferenciju Digital 2021 realizovati u hibridnom obliku, i online i u prostoru hotela Metropol Palace.

Osmu godinu zaredom organizujemo „Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji #Digital2021 trajaće dva dana – 16. i 17. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona. Događaj će otvoriti Maja Gojković, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja.

Svi zainteresovani konferenciju će moći da prate putem live stream-a na YouTube kanalu Color Media Communications a zainteresovani drugi dan događaja, 17. septembra, mogu pratiti i u hotelu Metropol.

Kroz panel diskusije, predavanja i studije slučajeva saznaćete šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i komunikacijskih tehnologija, koji su to novi trendovi i izazovi u sajber bezbednosti, u kom pravcu ide globalna ekspanzija veštačke inteligencije, šta je to digitalna humanistika, kakve sve projekte dobijemo kombinacijom kreativnih rešenja i novih tehnologija, dalji razvoj blockchain tehnologije, podkasta, virtuelnih usluga, da li je na Balkanu moguće robotizovano novinarstvo, koji su to ključni pokazatelji učinka u realizovanim kampanjama, kako danas izgleda medijska i agencijska scena u regionu i još mnogo drugih tema.

Više informacija o učesnicima i programu konferencije pogledajte na zvaničnom sajtu konferencije http://digitalconference.rs/sr/ .