Home Vesti Diplomacy & Commerce od jula i u Crnoj Gori

Diplomacy & Commerce od jula i u Crnoj Gori

319
0
Magazin “Diplomacy & Commerce” koji prati dešavanja u diplomatskoj i poslovnoj zajednici ali i teme iz oblasti politike, društva, kulture i gastronomije nakon Srbije, Hrvatske i Austrije od jula ove godine dobija i svoje crnogorsko izdanje.

“Diplomacy & Commerce Montenegro” izdaje Color Media Communications u saradnji sa crnogorskim partnerom kompanijom The Media iz Podgorice, magazin će izlaziti na engleskom jeziku šest puta godišnje (dvomesečno) a pored štampanog izdanja imaće i web portal www.diplomacyandcommerce.me

Direktor i glavni urednik “Diplomacy & Commerce Montenegro” je Miloš Dragaš. Magazin će se kao i na ostalim tržištima prodavati putem pretplate i na odabranim kioscima na aerodromima a biće prisutan i u najprestižnijih hotelima, restoranima i VIP salonima.

Prvo, srpsko izdanje magazina “Diplomacy & Commerce” pokrenuto je u martu 2016. a launch party je organizovan u Rezidenciji ambasadora Velike Britanije u Beogradu. Godinu i po dana kasnije, u novembru 2017. launch partijem u Rezidenciji ambasadora Velike Britanije u Zagrebu pokrenuto je hrvatsko izdanje magazina a u februaru 2019. launch partijem u Rezdienciji ambsadora Velike Britanije u Beču – i austrijsko izdanje magazina.

Kao i u izdanjima u Srbiji, Hrvatskoj i Austriji i “Diplomacy & Commerce Montenegro” će objavljivati specijalne “In Focus” dodatke posvećene kako određenim državama tako i posebnim temama kao što su: komunikacije, nekretnine, turizam, energetika… Magazin će kao i ostala “Diplomacy & Commerce” izdanja objavljivati i odabrane tekstove iz britanskog nedeljnika “The Economist”.