Home Konferencije Dragoljub Igrošanac moderator dva panela na konferenciji #BookTalk2021

Dragoljub Igrošanac moderator dva panela na konferenciji #BookTalk2021

550
0

Dragoljub Igrošanac, Vlasnik i glavni urednik sajta Art-Anima.com, osnivač i urednik časopisa „Književna fantastika“, organizator Festivala fantastične književnosti „Art-Anima“ i utemeljivač istoimene nagrade, koja se dodeljuje za doprinos promociji i popularizaciji SF&F književnosti, moderator je dva panela na ovogodišnjoj BookTalk konferenciji.

Dragoljub će moderirati panele pod nazivom “Fantastika sa one strane “Gvozdene zavese”: 100 godina od rođenja Stanislava Lema” i “Folklorni i mitski elementi u savremenoj srpskoj fantastici”.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom glavni program konferencije “Book Talk” realizovaće se u online formatu, 1. oktobra, sa početkom u 9.30h, dok će uvodni panel “Šta je nama Andrić danas: 60 godina od Nobelove nagrade za književnost” biti održan u prostoru Spomen-zbirke Pavla Beljanskog, 30. septembra, sa početkom u 20.00h.

Od 2015. u Novom Sadu se održava regionalna konferencija “Book Talk”, koja je posvećena piscima, književnim kritičarima, izdavačima, poznatim ličnostima i umetnicima iz celog regiona.

Program konferencije možete pogledati na sajtu: http://communications.rs/booktalk2021/

Pozivamo vas da budete sa nama 1. oktobra putem YouTube kanala Color Media Communications ili ulaskom na link: https://youtu.be/ditFMQWIur4

Ukoliko želite da nam se pridružite 30. septembra u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog, možete se registrovati putem mejl adrese rsvp@color.rs