Home Festivali Festival “Božićna čarolija”: Dečiji hor ruskog pozorišta “Dar” i “Božićni koncert” benda...

Festival “Božićna čarolija”: Dečiji hor ruskog pozorišta “Dar” i “Božićni koncert” benda Baptističke crkve u Novom Sadu

648
0

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Juče su na “Raspevanoj jelci” nastupili mališani iz dečijeg hora ruskog pozorišta “Dar”, a potom je uledio “Božićni koncert” u organizaciji benda Baptističke crkve u Novom Sadu.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete potražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/