Home Festivali “Festival ljubavi” slavi dugovečne ljubavi među Novosađanima – Inspirisano Leonardom Koenom

“Festival ljubavi” slavi dugovečne ljubavi među Novosađanima – Inspirisano Leonardom Koenom

826
0

“Festival ljubavi” održan je ove godine na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu, a ovom prilikom, organizatori pozivaju sve Novosađane koji su zaljubljeni, voljeni i srećni sa svojim partnerima pola veka ili duže. Obraćaju se njihovoj deci, unucima, prijateljima, komšijama i svima sa kojima naši stariji sugrađani dele najlepše razgovore i uspomene.

Akcija se organizuje sa ciljem kako bismo se okupili jednim lepim povodom i uz ples i prisećanje na početke, mladost i zajedništvo, proslavili dugovečne novosadske ljubavi.

Ukoliko vi i vaš životni saputnik imate crno-bele fotografije sa venčanja ili neke druge važne prilike, a želite da ih podelite sa nama, ovo je poziv za vas. Ukoliko uz to želite da uz lagani ples oživite davne uspomene, biće nam zadovoljstvo da nam se pridružite na platou TC “Promenada” kako bismo zajedno proslavili ljubav.

Draga deco, unuci i prijatelji koji ste odrastali pod okriljem dugovečnih novosadskih ljubavi – prijavite ih ovom prilikom za ples, koji ćete sigurno pamtiti do kraja života.

Prijave možete poslati putem mejl adrese ivana.rajinac.cpg@gmail.com sve do 24.03.2022. ili nas kontaktirati putem broja telefona 063/1948002.

Plan je da novosadske parove okupimo na platou TC Promenada gde će, u subotu 26. marta u 17.00h imati priliku da plešu uz pesmu “Dance me to the end of love”, a mi ćemo se pobrinuti da ples ostane zabeležen i montiran zajedno sa starim fotografijama kao svojevrsna uspomena na dugovečne ljubavi među Novosađanima.