Home Festivali Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet” od 27. aprila do 27. maja na...

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet” od 27. aprila do 27. maja na Trgu slobode u Novom Sadu!

1495
0

Nakon dva festivala “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi“, koja su tri meseca krasila novosadski Trg slobode i okupljali veliki broj sugrađana i turista, kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, organizuju Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet” od 27. aprila do 27. maja, takođe na centralnom gradskom trgu, Trgu slobode.

Tokom 30 dana u centru Novog Sada, Novosađanima i gostima glavnom grada Vojvodine predstaviće se druga ambasada i privredna komora te zemlje sa svojim članicama. Imaćemo prilike da probamo specijalitete 30 različitih nacionalnih kuhinja, upoznamo kulturnu baštinu te zemlje, kao i da uživamo u njenoj tradicionalnoj i savremenoj muzici.

Takođe, Novosađani i posetioci grada imaće prilike da uživaju u specijalitetima koje će za njih svakog dana praviti kuvari najboljih novosadskih i beogradskih restorana.

Kompletan program i raspored zemalja koje će nam se predstaviti, možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.color.rs/foodplanet2017. Sve aktivnosti možete pratiti i na našoj zvaničnoj Facebook stranici – Food Planet.