Home Festivali #FestivalLjubavi2022: “Karneval u Riju” na platou ispred Promenade

#FestivalLjubavi2022: “Karneval u Riju” na platou ispred Promenade

647
0

Nakon jedne godine pauze izazvane pandemijom, Novi Sad je u 2022. pored titule “Evropske prestonice kulture” ponovo i “Prestonica ljubavi”.

“Festival ljubavi” koji organizuju Udruženje PETROVARADIN MEDIJA i Udruženje THE BEST EVENTS, ove godine se održava na platou ispred TC Promenada sve do 10. marta 2022. godine. U sklopu festivala, tradicionalno je organizovan  “Karneval u Riju” koji je održan u nedelju, 20. februara 2022. godine, kada su posetioci uživali u karnevalskoj muzici i plesu.

Centralna instalacija ovogodišnjeg festivala biće “Flower Wall” – Zid od prirodnog cveća, sa natpisima “ljubav” na različitim jezicima.

Tokom 30 festivalskih dana, na centralnoj bini biće organizovan bogat muzički program, a brojne aktivacije održaće se na samom platou ali i mnogim drugim lokacijama u Novom Sadu – Promocije knjiga sa ljubavnom tematikom, Tura kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, Koncerti u Muzeju Vojvodine, Filmski Maraton, Nagradne igre za zaljubljene, Dog Show, i razne aktivacije za najmlađe.

O programu festivala detaljnije se možete informisati putem IG naloga FB stranice “Festival Ljubavi”, kao i putem zvaničnog sajta festivala.

“Festival ljubavi” se ove godine održava u saradnji sa TC Promenada i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festvala su kompanije Coca Cola, Heineken i NEXE Grupa.