Home Festivali #FestivalLjubavi2022: Održana promocija knjige “Priče nošene košavom” Svetlane Bićanin

#FestivalLjubavi2022: Održana promocija knjige “Priče nošene košavom” Svetlane Bićanin

802
0

Nakon jedne godine pauze izazvane pandemijom, Novi Sad je u 2022. pored titule “Evropske prestonice kulture” ponovo i “Prestonica ljubavi”.

“Festival ljubavi” koji organizuju Udruženje PETROVARADIN MEDIJA i Udruženje THE BEST EVENTS, ove godine se održava na platou ispred TC Promenada sve do 13. marta 2022. godine.

Centralna instalacija ovogodišnjeg festivala je “Flower Wall” – Zid od prirodnog cveća, sa natpisima “ljubav” na različitim jezicima.

Tokom 30 festivalskih dana, pored bogatog muzičkog programa, organizuju se i razne aktivacije na različitim lokacijama u Novom Sadu. Jedna od njih je i promocija knjige “Priče nošene košavom” Svetlane Bićanin, koja je održana 8. marta u TC Promenada.

Koraci diplomiranog ekonomiste svakodnevno su Svetlanu vodili poznatom stazom kancelarije i brojeva. Tu, gde se svet prikazivao u brojevima, kaže da je izračunala koliko života nedostaje njenom životu. Od kada je brojeve zamenila slovima, ona su počela da pričaju priče koje je čuvala u sebi. Kroz školu regresoterapije, osim što je spoznala sebe, odlučila je da u tome pomogne i drugima. U tom sledu događaja, nastao je njen Instagram profil Priče nođene košavom. U susret promociji knjige razgovarali smo sa autorkom knjige, a ceo intervju možete pročitati OVDE.

O programu festivala detaljnije se možete informisati putem IG naloga FB stranice “Festival Ljubavi”, kao i putem zvaničnog sajta festivala.

“Festival ljubavi” se ove godine održava u saradnji sa TC Promenada i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su kompanije Coca Cola, Heineken i NEXE Grupa.