Home Festivali Fondacija Tijana Jurić i “Food Planet” obeležavaju Međunarodni dan nestale dece 25....

Fondacija Tijana Jurić i “Food Planet” obeležavaju Međunarodni dan nestale dece 25. maja na Trgu slobode

1874
0

Fondacija Tijana Jurić i Festival nacionalnih kuhinja „Food Planet“, koji organizuju Ninamedia i Color Press Grupa, obeležiće sutra, 25. maja, u 14h na Trgu slobode, Međunarodni dan nestale dece.

Prisutnima će se obratiti predsednik Fondcije Tijana Jurić, Igor Jurić i državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnih poslova, Biljana Popović Ivković.

Program će biti nastavljen nastupom Branimira Rosića i njegovih letećih gitara, poznatog tv voditelja, kompozitora, izvođača i frontmena grupe “Branimir i neprijatelji”.

Pristunima će se obratiti i Jovan Adamov, istaknuti kompozitor, dirigent I producent, autor najpoznatijih dečjih kompozicija i Dušan Pop Đurđev, direktor Zmajevih dečjih igara i autor više od 20 knjiga za decu i mlade.

Na Trgu slobode nastupiće i Valentina Mališević, talentovana mlada interpretatorka dečje i zabavne muzike, Tode Nikoletić, autor više od  40 knjiga za decu i mlade i najpoznatiji srpski klovn Arsa s Marsa.

Program „Food Planeta“ nastavlja se u 18h kada će se Novosađanima predstaviti ambasada Izraela. Prisutnima će se obratiti Nj.E. ambasadorka Izraela, Alona Fišer Kam, a imaćemo priliku i da probamo izraelske specijalitete i upoznamo se sa kulturom ove zemlje.