Home Festivali Food Planet: U Novi Sad stižu gurmanluci iz Izraela, Italije, Malezije, Meksika,...

Food Planet: U Novi Sad stižu gurmanluci iz Izraela, Italije, Malezije, Meksika, Turske, Grčke…

2114
0

Od 27. aprila do 27. maja, svi posetioci prvog Festivala nacionalnih kuhinja “Food Planet” na Trgu slobode u Novom Sadu, imaće priliku da probaju specijalitete najvećih i najukusnijih gastronomija celog sveta.

Kako bi vam zagolicali maštu, otkrićemo vam samo nekoliko nacionalnih kuhinja čije specijalitete ćete imati priliku da upoznate, ali i da probate.

Među njima su crnogorski specijaliteti i degustacija čuvenih vina, pikantni gurmanluci po kojima je prepoznatljiv Meksiko, dašak Mediterana iz hrvatske kuhinje, već dobro poznati specijaliteti koji stižu iz Italije, i još egzotičniji gurmanluci koje nam donose Izrael i Malezija, plus još mnogo toga za sve ljubitelje novih ukusa i mirisa.

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata, ovogodišnji je pokrovitelj manifestacije Food Planet. U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Kako će izgledati prvi “Food Planet” pogledajte u videu, a sve informacije pratite i na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.color.rs/foodplanet2017:

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet”, nakon veoma uspešnih “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi” na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia.

Foto: Pixabay