Home Konferencije FOODTALK2019: Pogledajte diskusiju “Fancy Food Show, New York: Godinu dana posle”

FOODTALK2019: Pogledajte diskusiju “Fancy Food Show, New York: Godinu dana posle”

968
0

Sedmu godinu zaredom, kompanija “Color Media Communciations”, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju posvećenu gastronomiji, vinu i pivu “Food Talk”.

Kao i predhodne godine, konferencija se održava u Hotelu “Sheraton Novi Sad”. Uz priče o hrani, pivu i vinu, degustacije i studije slučaja okupljamo najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hotele, restorane, gazdinstva i kompanije koji diktiraju trendove.

Konferenciju su otvorili: Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade; Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada i Nj.E. Tomáš Kuchta, ambasador Republike Češke u Srbiji.

U okviru konferencije održana je diskusija pod nazivomFancy Food Show, New York: Godinu dana posle” tokom kojeg je moderator bila:  Ivana Rajinac a na kojoj su učestvovali mladi proizvođači hrane: Branislav Sekulić, “Vrtlari”, Kucura, Mali Iđoš; Marija Radojičić, “Friški jazački”, selo Jazak, Vrdnik i Mina Ranković, poljoprivredni proizvođač, selo Prijevor, Čačak. 

Konferencija je održana uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Gradske uprave za privredu i turizam, Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, a podržale su je kompanije: Imlek, Unicef Srbija, AMS Osiguranje, Uncle Ben’s, Vinarija Džervin, Udruženje Bač u srcu Bačke. 

Kako je diskusija izgledala i o čemu se na njoj govorilo pogledajte na linku ispod: