Home Festivali Gradski dečiji hor Sremskih Karlovaca “Cvrkutići” i Jelena Baćić Alimpić danas na...

Gradski dečiji hor Sremskih Karlovaca “Cvrkutići” i Jelena Baćić Alimpić danas na “Novosadskom Winter Festu”

1435
0

Polako se približavamo božićnim i novogodišnjim praznicima, pa je tako i atmosfera na “Novosadskom Winter Festu” svakog dana sve više praznična.

Juče su na raspevanoj jelki nastupili naši gosti iz Beočina, hor muzičke radionice “Music Star”, koji su izveli različite novogodišnje pesme. Naša gošća bila je Jelena Buča, jedna od “Frajli”.

Danas od 18h na raspevanoj jelki nastupiće Gradski dečiji hor Sremskih Karlovaca “Cvrkutići”, a naša gošća će biti Jelena Baćić Alimpić.

U humanitarnoj kućici možete kupiti i rukotvorine koje su pravili štićenici Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama – kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje “Bač u srcu Bačke”. Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.