Home Vesti Hello! od sada i u Hrvatskoj!

Hello! od sada i u Hrvatskoj!

776
0

Jedan od tri najuticajnija medija u svetu sinoć je proslavio dolazak u Hrvatsku, a za muzički deo večeri bila je zadužena Severina.

Jedna od vodećih svetskih publikacija o životnom stilu i slavnim osobama, HELLO! magazin, konačno je stigao u Hrvatsku. Lansiranje na hrvatsko tržište održano je sinoć u zagrebačkoj Laubi i to na partiju za koji se tražila pozivnica više. Sjajnu atmosferu i odličnu energiju dodatno je svojim nastupom uveličala najveća regionalna zvezda – Severina.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Glavni urednik Nikola Grbin napomenuo je da će upravo ta premisa biti zvezda vodilja hrvatskog izdanja, za šta je okupljen i tim saradnika s dugogodišnjom praksom u hrvatskom medijskom prostoru.

Najveće lansiranje u istoriji nekog medija u Hrvatskoj okupilo je mnoga poznata lica poput Maje ŠuputIve MajoliLane GojakTihane Harapin ZalepuginIvana PažaninaLarise LipovacKorane GvozdićIvana ŠarićaKristine Radić, Lejle FilipovićJelene PerčinMare BratošIgora BarberićaNataše JanjićMarijane BatinićMirjane MikulecMirana KurspahićaMarka GrubnićaMirne MarasMarijane MikulićVeljka MartonaNenada KorkutaSandija CenovaTamare Garbajs Vrdoljak, Sonje KovačMarka Petrića, Tine WalmeAleksandra ŠekuljiceIvana TandarićaDamira KedžeĐurđice VorkapićAne RadišićBorisa BanovićaNikoline PišekAnamarije AsanovićPedra Soltza te brojna druga.

Reč je o mediju koji je deo HOLA! grupe koja je u Barseloni davne 1944. počela izdavanje časopis HOLA, s ciljem da u živote svojih čitalaca prenese dašak glamura. Dugovečnost i kredibilitet HELLO! i HOLA! zaslužili su poštujući glavna načela novinarstva. Verodostojno, dostojanstveno i na slavljenički način izveštavaju o životima poznatih, vodeći se principima istine, poverenja, ljubaznosti, integriteta, porodičnim vrednostima i saradnje te s ciljem osiguravanja tačnosti i ekskluzivnosti. Upravo zato i službeni hashtag glasi #Helloitsme.

S kancelarijama u Londonu, Njujorku i Torontu, HELLO! magazin nudi jedinstven korisnički doživljaj na tri glavna tržišta: Ujedinjeno kraljevstvo, SAD i Kanada, međutim čitateljstvo je globalno rasprostranjeno.

Od danas dostupan i na hrvatskom tržištu, HELLO! će definitivno odškrinuti vrata u glamurozni svet poznatih i slavnih.

Autori fotografija: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje
Matea Smolčić Senčar (fotografije Severine)

Foto galerija: