Home Festivali Juče smo uručili nagrade julskim pobednicima: Najlepši na Štrandu dobili putovanje!

Juče smo uručili nagrade julskim pobednicima: Najlepši na Štrandu dobili putovanje!

2238
0

“Štrand Summer Fest” je uz pomoć vaših glasova, izabrao za jul mesec najlepši par na Štrandu, najlepšu devojku i najlepšeg momka. Sinoć smo na platou ispod Mosta slobode uručili našim najlepšim takmičarima vaučere za putovanja.

Isidora Balog, koja je sa 583 glasa ponela titulu najlepše devojke na Štrandu za mesec jul,  osvojila je 7 dana na Zlatiboru u hotelu Palisad.

Koliko joj prija titula najlepše devojke na Štrandu, da li se dvoumila oko slikanja za njeno učešće u takmičenju, kao i s kim će na putovanje, pogledajte u narednom snimku.

Marko Kovač proglašen je za najlepšeg momka na Štrandu za jul mesec i on je osvojio 7 dana za dve osobe na Kopaonik.

Koliko mu znači titula najlepšeg momka na Štrandu, kako su familija i prijatelji reagovali na njegovo učešće u takmičenju i sa kim će putovati na Jahorinu, pogledajte u snimku.

Ružica Radivojević i Miloš Džopalić  prikupili su 2329 glasova i poneli titulu najlepšeg para za mesec jul. Njih dvoje osvojili su 7 dana u Budvi.

A kako su porodica i prijatelji reagovali na njihovo učešće u takmičenju i šta su poručili našim takmičarima, pogledajte u sledećem videu:

Glasanje za avgust se nastavlja na portalu, a pobednici celog leta biće proglašeni 1. septembra na osnovu broja lajkova i komentara na fotografijama u albumima na Facebook stranici. Lajk se obračunava kao – 1 poen, komentar kao 5 poena. U konkurenciju ulaze samo komentari sa različitih profila.