Home Konferencije Konferencija “DIGITAL 2022” 15. i 16. septembra u hotelu Metropol u Beogradu

Konferencija “DIGITAL 2022” 15. i 16. septembra u hotelu Metropol u Beogradu

1052
0

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 2022 ove godine održaće se 15. i 16. septembra 2022. godine u hotelu Metropol u Beogradu.

Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

Program će biti posvećen tome kako je izgledao i kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitalnih trendova i koje teme će obeležiti naredni period u ovim oblastima.

Kroz panel diskusije, predavanja i studije slučajeva saznaćete šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i komunikacijskih tehnologija, koji su izazovi beskontaktnog plaćanja, na koji način je digitalizacija promenila muzičku industriju i kako doprinosi razvoju bendova, govorićemo o procvatu filmske i televizijske produkcije, srpskoj IT sceni, kako se stvaraju popularni digitalni proizvodi, da li smo bezbedni u virtuelnom svetu, šta je novo na sceni društvenih medija u našem regionu i na mnoge druge teme.

Program događaja i način prijave možete pogledati na linku: http://digitalconference.rs/sr/