Home Konferencije Konferencija “ONE YEAR LATER: Serbian – American relations facing the Covid -19...

Konferencija “ONE YEAR LATER: Serbian – American relations facing the Covid -19 challenges”

745
0

Kongres srpsko-američkog prijateljstva i Color Media Communications organizuju konferenciju „ONE YEAR LATER: Serbian – American relations facing the Covid -19 challenges“ koja će se održati u utorak, 13. aprila u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, s početkom u 14 časova.

Događaj će otvoriti Ivica Dačić, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije.

Na konferenciji će govoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike, Nj. E. Entoni Godfri, ambasador SAD u Srbiji, Stiv Stajvers, kongresmen i potpredsednik srpskog kokusa, Derek Mičel, predsednik Nacionalnog Demokratskog Instituta, Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja, Vladimir Marinković, osnivač KSAP i Robert Čoban, predsednik Color Press Group.

Godinu dana nakon prve konferencije „Srpsko-američki odnosi pred izazovima COVID-19”, Kongres srpsko-američkog prijateljstva i Color Media Communications u još jednoj konferenciji, kroz dva panela, sumiraće sve urađeno u protekloj godini, a biće diskutovano i o odnosima i saradnji Srbije i SAD u pogledu borbe protiv pandemije virusa COVID-19.

Konferenciju možete pratiti putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=JYkA0AsC_pw