Home Konferencije Konferencija “Svet u 2020” u Domu Narodne skupštine Republike Srbije

Konferencija “Svet u 2020” u Domu Narodne skupštine Republike Srbije

1565
0

Svet u 2020 konferencija je jedna od najstarijih konferencija koju organizuje Color Media Communications, i već je postala prepoznatljiva kao događaj koji zatvara tekuću godinu zaključcima o političkom, poslovnom i društvenom ambijentu Srbije, a otvara pitanja od značaja u narednoj godini.

“Svet u 2020” konferencija će se održati 11. decembra 2019. u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu.

Konferenciju će otvoriti: Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije; Zoran Đorđević, ministar u Vladi Republike Srbije; Aleksandar Vulin, ministar u Vladi Republike Srbije i Dubravka Negre, šefica kancelarije za Zapadni Balkan Evropske investicione banke (EIB).

Kao i svake godine, konferencija će okupiti čelne ljude Vlade Srbije, Pokrajinske vlade, ambasadore, ekonomiste i vodeće privrednike iz Srbije i regiona, kao i ličnosti iz društvenog i kulturnog života.

Cilj konferencije je da se kroz konstruktivan dijalog predstavnika državnih institucija, privrede, diplomatskog kora, kulturnog i javnog života, daju mišljenja, analize i osvrti na politički i privredni ambijent, investicionu klimu, ali i razvoj društva u celini.

Ukoliko ste zainteresovani da budete učesnik ili patner konferencije, više informacija možete dobiti na sajtu konferencije.

Kompletan program možete pogledati na linku: www.communications.rs/svetu2020