Home Konferencije Konferencija “Women in Business, Media & Culture” 11. decembra u Nišu

Konferencija “Women in Business, Media & Culture” 11. decembra u Nišu

83
0

Udruženje “The Best Fest” i Color Media Communications u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj organizuje konferenciju „Women in Business“ u cilju  promocije ženskog inovacionog preduzetništva na lokalnom i nacionalnom nivou.

Datum i lokacija održavanja konferencije: 11. decembar 2018. godine, zgrada Simfonijskog orkestra u Nišu.

Naziv događaja: „Women in Business“ – Konferencija posvećena promociji ženskog inovacionog preduzetništva

Cilj realizacije projekta je podizanje nivoa svesti društva o važnosti veće participacije žena u vlasničkim i upravljačkim strukturama manjih i većih kompanija i preduzetnika u Srbiji kao i unapređenje znanja i veština kod žena u oblasti razvoja inovacionog preduzetništva razmenom znanja i iskustava između potencijalnih i uspešnih preduzetnica.

Na konferenciji će se govoriti o značaju ženskog inovacionog preduzetništva za privredu Srbije, uspešnim primerima dobre prakse kao i o uticaju digitalizacije i informacionih tehnologija na preduzetništvo.

Poznata glumica Vjera Mujević govoriće o Koko Šanel, jednoj od najinovativnijih žena 20 veka, koja je oblikovala stil oblačenja žena svog vremena.

Vanja Bokun Popović, internacionalin trener i govornik održaće motivaciono predavanje na temu “ŽENE POKREĆU SVET – šta inovacija traži od nas?”.

Poznate novinarke, modne kreatorke i stilistkinje kao što su Snežana Dakić, Ivana Đorđević, Violeta Dmitrić Aleksiće će nam predstaviti svoj novinarski put i primere dobre prakse za mlade devojke koje žele da se bave medijima i modom.

Na temu značaja ženskog preduzetništva za privredu Srbije govoriće Danka Milojković, direktorka kuće klastera u Nišu, Nevena Kragić, modna dizajnerka, Maja Ivanović Đukić, profesorka Ekonomskog fakulteta, Milva Dugan Ignjatović, Milva DSF Trading Company i Jelena Dimitrijević, modna kreatorka i druge.

Prisustvo na konferenciji je besplatno, pozivamo sve zainteresovane goste koji žele da prisustvuju događaju da se prijave na mail: jelena.jahura@color.rs

Prijavu za konferenciju možete izvršiti i putem linka na sajtu:

http://www.color.rs/womeninnis/