Home Konferencije Moja Kravica Food Talk 2017 – Filip Ćirić: Meso se sve više...

Moja Kravica Food Talk 2017 – Filip Ćirić: Meso se sve više izbegava, prema mom iskustvu!

1541
0

Peta, najveća regionalna konferencija o hrani i vinu – Moja Kravica Food Talk 2017 –  održana je u petak, 9. juna u restoranu Beskraj, u Novom Sadu.

Konferenciju je otvorio Ivan Đoković, Potpredsednik pokrajinske Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

U panelu “Ketering za zdravlje – Catering for Health” učestvovao je i Filip Ćirić, restoran “Homa” i “Homa Bistrot”, Beograd, koji je za naš portal rekao:

Danas, kada su u pitanju kanapei, ako možemo da kažemo da je ketering jako povezan sa kanapeima i tim malim zalogajima, traži se dosta zdrava hrana tj. vegetarijanska jela, jela sa ribom…

Ceo razgovor poslušajte u videu: