Moja Kravica Food Talk 2017 – Žarko Jokanović: Za dobrog kuvara je...

Moja Kravica Food Talk 2017 – Žarko Jokanović: Za dobrog kuvara je najbitnije da bude maštovit i da se ne plaši

350
0
SHARE

Peta, najveća regionalna konferencija o hrani i vinu – Moja Kravica Food Talk 2017 –  održana je u petak, 9. juna u restoranu Beskraj, u Novom Sadu.

Konferenciju je otvorio Ivan Đoković, Potpredsednik pokrajinske Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

U “VIP kvizu znanja – VIP Food, Wine & Cooking Quiz” učestvovao je i Žarko Jokanović, scenarista, glumac i pisac, koji je za naš portal rekao:

Prvo kad je u pitanju hrana, ja najviše volim da jedem, znači to je evidentno, ali mislim da je kuvanje uopšte umetnost. Ja nisam od onih koji kuvaju po receptu, ja smišljam svoja jela, i uvek to bude drugačije…

Ceo razgovor poslušajte u videu:

Nema komentara

Ostavite komentar