Home Festivali “Novosadski Oktoberfest” svojim vernim fanovima poklanja 12-pack piva, 2 majice i 2...

“Novosadski Oktoberfest” svojim vernim fanovima poklanja 12-pack piva, 2 majice i 2 krigle!

5084
0

Tradicionalni “Oktoberfest” u Minhenu je ove godine prvi put od Drugog svetskog rata otkazan zbog situacije sa pandemijom virusa korona, ali su stanovnici glavnog grada Bavarske proslavljali svoj omiljeni praznik u skladu sa okolnostima – u gradskim pivnicama i baštama restorana. Isto tako se i “Novosadski Oktoberfest“, nakon četiri uspešna izdanja u Master hali Novosadskog sajma – ove godine održava u skladu sa prilikama.

Na platou ispred SPENS-a ljubitelji piva, pereca, kobasica i bavarske muzike će od 18. do 24. oktobra imati prilike da uživaju u svojim omiljenim specijalitetima dok će u petak i subotu 23. i 24. oktobra – svi verni fanovi “Novosadskog Oktoberfesta” koji na Youtube kanalu Color Media Communications budu pratili live-stream program od 19.00 do 00.00 – biti u prilici da čuju pozdravne govore Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada, ambasadora Nemačke u Srbiji Tomasa Šiba, predstavnika Grada Minhena, predsednika Nemačko-srpske privredne komore (AHK), Petera Mrakovića direktora Muzeja Podunavskih Nemaca u Somboru, Rudolfa Vajsa, predsednika Nemačkog narodnog saveza, članove benda “Orthodox Celts” koji je jedini nastupao sve četiri godine na ovom festivalu, kao i predstavnika tri pivare koje su pokrovitelji ovogodišnjeg događaja (Apatinska pivara, Heineken Srbija i Carlsberg Srbija).

Nakon pozdravnih govora gledaoci će biti u prilici da uživaju u najboljim koncertima sa “Novosadskog Oktoberfesta” predhodne četiri godine kao i da dobiju vredne poklone.  Naime, prvih 100 fanova koji nam u petak ili subotu pošalju svoj broj telefona, mail-adresu i fotografiju sa omiljenim pivom (mora da bude jedan od brendova pokrovitelja festivala a to su “Apatinska pivara”, “Heineken Srbija” i “Carlsberg Srbija”) – dobijaju na poklon – 12-pack piva (pakovanje od 12 limenki), 2 “Oktoberfest” majice i 2 “Oktoberfest” krigle.

Svoje fotografije i podatke treba da nam pošaljete na jednu od društvenih mreža na kojima “Novosadski Oktoberfest” ima svoje profile:
Facebook – https://www.facebook.com/ns.oktoberfest
Instagram – https://www.instagram.com/novosadski_oktoberfest/
Twitter – https://twitter.com/ns_oktoberfest
LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/novosadski-oktoberfest-32a5081b9/

Takođe, potrebno je i da na jednoj od ovih mreža (možete i na više njih ako imate profile) postavite istu tu fotografiju uz #NovosadskiOktoberfest i # sa imenom piva koje želite da vam poklonimo (#Jelenpivo #Erdinger ili #Zaječarsko)

Pažljivo pratite live-stream 23. i 24. oktobra, od 19.00 do 00.00, jer će se u toku svakog od koncerata pojaviti po jedna reč i vaš je zadatak da nam zajedno sa podacima (mobilni telefon i e-mail adresa) i fotografijom sa omiljenom pivom – pošaljete i tajanstvenu reč. Ukoliko budete među 100 najbržih te večeri u toku sutrašnjeg dana do 10.00 h dobićete informacije o terminu kada možete da dođete da podignete svoje poklone.