Home Festivali “Novosadski Oktoberfest”: U petak i subotu 23. i 24. septembra spektakl u...

“Novosadski Oktoberfest”: U petak i subotu 23. i 24. septembra spektakl u šatoru ispred TC Promenada!

750
0

Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 23. i 24. septembra u pravoj bavarskoj atmosferi u velikom pivskom šatoru ispred TC Promenada u Novom Sadu. Manifestaciju prema tradiciji otvaraju predstavnici Grada Novog Sada, Ambasade Nemačke u Beogradu i Nemačko-srpske privredne komore.

Tokom dva dana trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju u više od 100 vrsta piva, 20 vrsta kobasica, leberkezu i perecama, dakle u onoj ponudi koja najbolje dočarava bavarsku atmosferu po kojoj je festival jedinstven. Za bogat muzički program, pobrinuće se bendovi kao što su Brkovi, Dejan Petrović Big Band, Ortodoks Keltsi, The Frajle, ABBA Tribute Band, Pagonsi &Co, odnosno Atomci Tribute i Bijelo Dugme Tribute Band.

Najveće interesovanje privukla je ideja da svi ljubitelji piva, pereca i bavarske muzike kojima je rođendan 23. ili 24. septembra, dakle u danima kada traje Oktoberfest, dobiju besplatnu besplatnom ulaznicu. Slavljenici će svoje ulaznice uz ličnu kartu moći preuzeti u jednoj od Oktoberfest kućica na platou ispred Promenade. Kao i ranijih godina, u pauzama nastupa bendova posetioci će moći da se oprobaju u takmičenjima poput onog u dugom držanju punih pivskih krigli, u kojem u odvojenim kategorijama učestvuju žene i muškarci. Ove godine Max bet obezbedio je posebnu “kabinu za vikanje”, u kojoj specijalni precizni uređaji za registrovanje intenziteta buke mere snagu glasa takmičara. Dakle, pet posetilaca koji u kabini najglasnije viknu “Konobaaaar!” dobiće vaučere za besplatno pivo: 1. mesto tj. pobednik osvaja 20 vaučera, 2. mesto osvaja 10 vaučera, 3, 4. i 5. mesto osvajaju po 5 vaučera za pivo.

Uplatom rezervacije mesta za sedenje, dobija se celodnevna karta za Oktoberfest,. Uplate i rezervacije stolova za sedenje su preko preko mejla maja.miskovic.cpg@gmail.com. Do 22. Septembra cena dnevne karte iznosi 500 dinara, dvodnevne 800, a VIP dnevne i dvodnevne 1100, odnosno 1800 dinara. U četvrtak cena dnevne karte je 600 dinara, dvodnevne 1000, a u petak standardna dnevna karta je takođe 600 dinara, a VIP dnevna karta je 1300 dinara.

Kompletan program festivala dostupan je na linku: http://communications.rs/oktoberfest2022/