Home Vesti Održan četvrti “Let’s chef together” događaj u Prezident Palace hotelu – domaćin...

Održan četvrti “Let’s chef together” događaj u Prezident Palace hotelu – domaćin ambasador Egipta

545
0

Sinoć je u Prezident Palace Belgrade hotelu održan četvrti događaj u okviru serijala Let’s chef together (Kuvajmo zajedno) koji organizuje Color Media Communications u partnerstvu sa kompanijom Lidl Srbija i spomenutim Prezident Palace Belgrade hotelom. Domaćin ovog puta je bila ambasada Arapske republike Egipat.

Projekat Let’s chef together (Kuvajmo zajedno) je nastavak priče koju je pokrenuo magazin Diplomacy&Commerce Austria gde je cilj predstaviti autentična i tradicionalna jela koja se kuvaju širom sveta. Želimo da u društvo predstavnika diplomatskog kora, medija, food blogera i drugih gostiju govorimo o značaju hrane kao deo kulturnog i turističkog identiteta država širom sveta. Lidl proizvodi nam pomažu da na najbolji način predstavimo sva ukusna jela koja pripremamo dok raskoš Prezident Palace hotela oduševi sve goste koje ga posete.

Prisutne je pozdravio direktor Color Media Communications Robert Čoban koji je istakao da se u velikom broju naših projekata trudimo da istaknemo značaj multikulturalnosti i da deo bogatih kultura širom sveta donesemo i u Srbiju i drago nam je da kroz ovaj projekat upoznajemo ukusne kuhinje širom sveta.

“Zahvalni smo što smo bili deo ovakvog projekta i što su gosti sinoć imali priliku da probaju ukuse egipatske hrane. Egipatska hrana je jedna od najjedinstvenijih i najfascinantnijih kuhinja Afrike i ponosni smo što smo uspeli da je donesemo u Beograd. Zahvalan sam Color Media Communications-u i gospodinu Robertu Cobanu što su nas pozvali da budemo domaćini večeras i na odličnoj organizaciji. Zahvaljujem se i Lidlu koji nam je obezbedio potrebne sastojke i na kraju posebnu zahvalnost našem kuvaru Danilu Popiću”, rekao je ambasador Egipta u Srbiji Nj. E. Bassel Salah Mustafa Ahmed.

“Još jednu državu sveta smo posetili u gastro avanturi kroz koju nas vodi projekat “Let’s chef together”. Ovog puta smo stigli do zemlje faraona, Egipta! Šef naše kuhinje je imao priliku da učestvuje u pripremi autentičnih i ukusnih jela iz ove daleke zemlje a onda smo sa zadovoljstvom ugostili veliki broj gostiju koji su posetili naš raskošni hotel i uživali u jedinstvenoj atmosferi i pripremljenim specijalitetima. Radujem se narednom okupljanju i sa nestrpljenjem iščekujem nova egzotična jela!”, izjavila je Olivera Škorić, marketing menadžer Prezident Palace hotela.

“Drago nam je što smo podržali i ovaj “Let’s chef” događaju gde je domaćin bila ambasada Egipta. Uz pomoć Lidl namirnica uživali smo u bogatstvu ukusa jela i upoznavaju kulture ove zemlje faraona i piramida. Predlažemo i našim potrošačima da se igraju sa Lidlovim proizvodima iz različitih tematskih nedelja i otkriju čari kuhinja iz raznih zemalja”, istakla je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija.

Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica. Članovi diplomatskog kora, mediji, blogeri i influenseri su u neformalnoj atmosferi uživali u egipatskim đakonijama i specifičnom zvuku njihove tradicionalne muzike.