Home Travel Održana promocija magazina “Hello! Travel: MONTENEGRO SKI WINTER Wild Beauty”

Održana promocija magazina “Hello! Travel: MONTENEGRO SKI WINTER Wild Beauty”

1359
0

Juče je u Svečanoj Sali Beogradskog sajma održana promocija magazina “Hello! Travel: MONTENEGRO SKI WINTER Wild Beauty”.

Color Media Communications realizovala je izdanje u saradnji sa Ministarstvom za održivi razvoj i turizam Crne Gore, Skijalištima Crne Gore, Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i Ambasadom Crne Gore u Beogradu.

Na 188 strana luksuznog dvojezičnog magazina čitaoci će biti u prilici da se upoznaju sa raskošnim prirodnim potencijalima severa Crne Gore, mogućnostima za skijanje i mnogobrojim atrakcijama koje sever Crne Gore nudi turistima.

Na promociji magazina prisutne goste pozdravili su: Damir Davidović, državni sekretar Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore, Miloš Popović, direktor Skijališta Crne Gore i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Gosti su istakli da je Crna Gora u poslednjih nekoliko godina učinila puno za razvoj Severa, a to nije samo gradnja autoputa Bar-Boljari, već i osnivanje državnog preduzeža Skijališta Crne Gore. Skijališta Crne Gore su u potpunosti posvećena izgradnji skijališta na Severu, a prvo skijalište koje će biti pušteno u rad je Kolašin 1600. Tu su i Kolašin 1450, Cmiljača, Torine, Žarski, Komovi, Jelovica, Hajla i Štedim, kao i otvaranje vrhunskog restorana Troglava.

Cilj razvoja Severa je da se svetu prikaže lepota Crne Gore koja nije samo morska i letnja destinacija, već je cilj da ona bude celogodišnja destinacija, i da se podigne standard građana u ovoj regiji, koja je dugo bila pomalo u senci južnih, primorskih gradova.

Promociji magazina pored gostiju iz Crne Gore prisustvovali su: Tarzan Milošević, ambasador Crne Gore u Beogradu; Vladimir Božović, ambasador Srbije u Crnoj Gori; Amr Alguvejli, ambasador Egipta u Beogradu; Aleksandar Gajović, državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije; Željka Radak Kukavičić, direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore; Sergej Ćetković, pevač; Mima Karadžić, glumac; Merima Njegomir, pevačica; Snežana Dakić, novinarka; Ivana Đorđević, TV Grand; Suzana Mančić, voditeljka; Duška Jovanić, novinarka; Vesna Mandić, Fabrika i mnogi drugi.

Od danas magazin “Hello! Travel: MONTENEGRO SKI WINTER Wild Beauty” možete pronaći u slobodnoj prodaji.

Foto: Hello Travel