Home Travel Pogledajte kako je bilo na tematskoj turi “Novosadsko ‘Zlatno doba’: Dunđerski i...

Pogledajte kako je bilo na tematskoj turi “Novosadsko ‘Zlatno doba’: Dunđerski i Tanurdžići“

1506
0

Color Media Communications i turistička agencija „Putokaz 021“ u 2019. godini organizuju šest besplatnih tematskih turističkih tura kroz Novi Sad za Novosađane, goste, turiste i sve one koji žele da nauče nešto više o Srpskoj Atini i tajnama koje ona krije.

Juče je uspešno organizovana i četvrta turistička tura sa temom “Novodsko ‘Zlatno doba’: Dunđerski i Tanurdžići” za koju se zainteresovao veliki broj Novosađana i turista.

Zahvaljujući ljubaznom Srđanu iz agencije “Putokaz 021” ređale su se priče o Gedeonu, Lazaru, Đorđu, Lenki i mnogim drugima iz čuvene kuće Dunđerski, al i o Vladimiru i Nikoli Tanurdžiću i čuvenoj palati koja nosi njihovo ime.

Iako se u Novom Sadu ne mogu naći table-obeležja ovim moćnim porodicama, njegovi građani i gosti danas su mogli da čuju inspirativne priče o ovim mecenama i dobrotvorima, kraljevskim damama i prijateljima kralja. Bilo je tu različitih i zanimljivih karaktera, skandala, fascinantnih i tragičnih narativa.

Ovim je završen prvi ciklus besplatnih tematskih tura i druženje se nastavlja u septembru. Teme i termini biće blagovremeno objavljeni na našem sajtu.

Sve tematske ture u organizaciji Color Media Communications i turističke agencije “Putokaz 021” su besplatne, a više informacija o prijavama i novim terminima možete dobiti upitom na ivana.tomic.bpm@gmail.com.